Fotomaratón 2013

Víťazom štvrtého ročníka Kysuckého fotomaratónu sa stala Zuzana Valachová.

V rámci kultúrneho podujatia "Mesto otvorené umelcom – Múzy v uliciach“ sa v meste Čadca uskutočnilo niekoľko podujatí. Jedným z podujatí bol už štvrtý ročník Kysuckého fotomaratónu, ktorý sa uskutočnil v sobotu 21. 9. 2013. Organizátormi podujatia boli Fotoklub Dobré svetlo pri KIC Čadca v spolupráci s partnermi - NOVATECH s.r.o. Čadca a Fotoexpress Čadca.

Fotomaratónu sa zúčastnilo 9 účastníkov, na ktorých čakali pripravené 4 témy. 
Témy v tomto ročníku boli nasledovné:

  • Človek
  • Ulica
  • Odraz
  • V parku

Porota v zložení Ján Hrubý, František Novotný z Fotoklubu Vsetín a Vladimír Adámek z Fotoklubu Dobré svetlo rozhodla o víťazoch v jednotlivých témach.
 S témou číslo jedna "Človek" sa najlepšie popasovala Kristína Ligáčová, druhú tému „Ulica“ vystihla najlepšie Zuzana Valachová, ktorá najlepšie uspela aj v štvrtej téme „V parku“. V tretej téme "Odraz" porota ohodnotila ako najlepšiu fotografiu od Lenky Mikovčákovej. Porota rozhodla, že celkovým víťazom štvrtého ročníka Fotomaratónu sa stala Zuzana Valachová.

Víťazné fotografie z fotomaratónu sú vystavené v Domu kultúry v Čadci. Gratulujeme výhercom, ďakujeme všetkým zúčastneným, partnerom podujatia aj porotcom.