Divadlo a deti 2014

Už zajtra 01. 10. 2014 v Kultúrnom a informačnom centre mesta Čadca otvorí brány festivalu „Divadlo a deti“ rozprávočka pre najmenších  „ALICA V KRAJINE ZÁZRAKOV“. V tomto novom veľkovýpravnom predstavení na motívy rovnomennej knihy Lewisa Carolla v podaní hercov Divadla Maska zo Zvolena,  Alica spolu s divákmi stretne králika s hodinkami, Čiernobielu kráľovnú, Mačku Škľabku ... . Na konci cesty bude Alica zápasiť so šabľozubým drakom Taradúrom, aby sa mohla stať kráľovnou v krajine zázrakov.

Vo štvrtok 02.10.2014 budeme pokračovať divadelnými predstaveniami pre žiakov druhého stupňa ZŠ pod názvom  PANI UČITEĽKE ... Z LÁSKY. Predstavenie je opäť z produkcie Divadla Maska zo Zvolena. Hra zo školského prostredia vtipne nahliadne do kuchyne učiteľov a žiakov na konci školského roku, kedy vyplávajú na povrch všetky resty. Hra vzdáva hold všetkým poctivým učiteľom, pre ktorých je práca poslaním.

Divadelný festival zakončíme 03. 10. 2014 rozprávkovou hrou Vlada Moresa "AKO IŠLO KYSUCKÉ VAJCE DO SVETA" v podaní Divadelného súboru Jána Palárika, ktorá je plná zážitkov a prekvapení s humornou nadsázkou.

Veríme, že všetkým divákom ponúkneme krásny divadelný zážitok z pútavých príbehov a vynikajúcich hereckých výkonov.